Партнерство ТФ Рудь з Mars

Партнерство ТФ Рудь з Mars

ТОВ “Торгова фірма “Рудь” - офіційний представник морозива Mars в Україні. Mars - це сімейний бізнес, який був заснований більш ніж 100 років тому. В Україні Mars почали свою діяльність у 1994 році. Незалежність компанії дає їй свободу думати масштабами не тільки кварталів, а цілих поколінь, і вкладати кошти в майбутнє компанії, її співробітників і планети в цілому, керуючись п'ятьма принципами: Якість, Відповідальність, Взаємовигідність, Ефективність і Свобода.

Нам імпонує принцип, яким керується Mars -  “The world we want tomorrow starts with how we do business today” - “Світ, якого ми хочемо завтра, починається з того, як ми ведемо бізнес сьогодні”.

У 2020 році між ТОВ “Марс Україна” та ТОВ “Торгова фірма “Рудь” була укладена дистриб’юторська угода та було розпочато продаж морозива ТМ “Snickers”, ТМ “Bounty” та ТМ “Twix”. 

“Легендарні батончики тепер у форматі морозива!” - так, як якість торгових марок перевірена часом, то на зацікавленість українських споживачів до морозива довго чекати не довелось. Охолоджуючі снеки стали до вподоби як дорослим, так і малечі. Показники продажів не перестають дивувати, а батончики продовжують завойовувати український ринок та серця споживачів!

ТОВ “Торгова фірма “Рудь” також керується простим, але важливим правилом - 100% задоволення клієнтів, споживачів та співробітників! Тому, якщо бажаєте продавати якісні продукти глибокої заморозки - чекаємо Вашого першого кроку назустріч взаємовигідній та надійній співпраці.

 

*Залиште свої контактні дані через форму “Стати клієнтом” та отримайте консультацію щодо всіх питань, які Вас цікавлять.